sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Si, din pacate, ultimile 2


Atat am gasit, dar sper ca v-am provocat destul, astfel incat pana cand ne vom revedea sa puteti umple albumul cu propriile voastre versiuni.

Aaaa!  inceput de Octavian,
Octavian POP

6 comentarii:

 1. Din ele am si eu 3 pe undeva. Cred ca toti le avem acm pe aceleași. La întrebarea „ce-ai făcut în ultimii 30 de ani” cam greu de rezumat raspunsul. Pentru amănunte vă invit pe blogurile mele: horiagarbea.blogspot.com (actualitate literară și nu numai) cadereabastiliei.blogspot.com (cuprinde biografie, bibliografie, texte literare, cum s-ar zice „viața și opera”). Mai faci poze de artă?

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut, Horia; in tine imi era nadejdea ca vei aparea -clara pe un cal alb- pentru a organiza putin aparenta grafica a acestei fituici online; dupa 24h, reactia este excelenta, anume ca ai aparut, dar...putin numeroasa ca sa ma exprim astfel; eu chiar nu am abilitati de administrare a acestui mod de exprimare, online, insa cred ca este fara indoiala viitorul interconexiunilor umane. Uneori putem locui pe aceeasi strada si sa ne vedem doar pe net. Sa zicem ca e bine!
  Poze de arta? cine... eu?...poate daca ma pui in legatura cu Mr. Boerescu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Te salut si ma bucur ca exista blogul. Din cite am vazut pe citiva ii gasim pe FB. Eu mai trimit emailuri altora sa ne adunam. Mai am poze dar sint pe la vechiul domiciliu cred. Zic ca e bine sa creezi un blogroll sa ne punem fiecare paginile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si te rog scoate optinea cu literele de la comentariu. Eu am scos-o si nu m-a deranjat.
  Mai constat ca drumul de la liceu la 25 de ani de invatamint inpartea ailalta a baricadei e in cazul meu = calea de la 54 la 74 kg!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce faină inițiativă! După cum faină a fost și cea a lui Horia de a-mi da de veste. Pot să vin și eu pe un cal alb? Să descalec și să vă îmbrățișez pe toți, așa, mai puțin legitimă, cum sînt? (Numai a IX-a).

  RăspundețiȘtergere
 6. Hei, Silvana! tocmai asta vara ce incercam sa-mi aduc aminte de tine; Lucram ca si consultant pentru structuri metalice la podul hobanat de la Otopeni, langa unitatea militara in curtea careia este un interesant manej...de la inaltimea tablierului...vreo 15 m deasupra soselei, se vedea excelent cum, cateva fete dragute struneau calutii...pe cine cunosteam eu si facuse calarie in tinerete?...fanteziile si aducerile aminte au devenit si mai interesante intr-o dupamiaza in care a inceput ploaia, si fetele au continuat sa calareasca avand tricourile ude...inimaginabil de frumos!
  wellcome!

  RăspundețiȘtergere